Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Downloads | NICC Enquête Nederlands Indisch Cultureel Centrum
NICC Enquête

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
file icon ONLINE ENQUÊTE NICC MagazineTooltip 08/05/2016 Hits: 716

Beste lezers,

Onder de LINK treft u de beloofde NICC Enquête aan, door welke wij een inzicht willen krijgen hoe u NICC Magazine waardeert en hoe u denkt over een toekomstig Indisch Centrum in Den Haag. Enkele vragen zijn voor ons van dermate groot belang dat wij deze de status "verplicht invullen" hebben meegegeven. Deze MOET u dus invullen om met de vragen verder te kunnen gaan.

 

Start onderzoek

 

Wij maken u erop attent dat de enquête e-mailadres-gebonden is. Wanneer u uw gezinsleden, huisgenoten en/of anderen de enquête eveneens wilt laten invullen zullen zij dit vanuit hun eigen e-mail moeten doen, omdat anders het inzenden ervan geblokkeerd wordt.
Het invullen van deze vragen kost u ongeveer 10 tot 12 minuten en de einddatum voor het indienen van de antwoorden is 31 oktober 2016.

De gehele enquête staat ook online op onze website http://www.indisch-centrum-denhaag.nl onder Menu >> Nieuwsbrieven >> Enquête.

Voor het einde van het jaar zullen wij met de resultaten van deze enquête naar buiten komen.
U kunt deze vragen ANONIEM invullen, maar wil u kans maken op één van de drie DINERBONNEN ter waarde van € 75,00 (alleen geldig in Nederland), zult u dan aan het eind uw naam en e-mailadres in. Ook als u in een toekomstig Indisch Centrum bereid bent om een beetje vrijwilligerstaken op u te nemen en uw geeft ons toestemming om u daarover te contacten, kunt u uw gegevens invullen.

HET IS VOOR ONS ERG BELANGRIJK DAT U DE VRAGEN ZO VEEL MOGELIJK BEANTWOORD.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Namens het Nederlands Indisch Cultureel Centrum,
Hans Vogelsang, (voorz.)

 

Mededeling

Nederlands Indisch Cultureel Centrum
(nog) virtueel.....

Bij het lezen van deze website zullen veel mensen denken dat het Nederlands Indisch Cultureel Centrum al een bestaand centrum is. Echter dit centrum moet nog gerealiseerd worden. Door middel van deze website krijgt u wel een goede indruk van hoe het toekomstige centrum eruit zal zien en wat er dan te doen zal zijn.