Details for NICC Magazine Juni 2021
PropertyValue
NameNICC Magazine Juni 2021
Description
Beste lezers,
 
Ondanks vele inspanningen is het mij deze maand helaas niet gelukt om een volwaardige editie uit te brengen van ‘NICC Magazine’
.
Gedurende de nu meer dan anderhalf jaar dat het COVID-19 virus rondwaart ontving de redactie steeds minder kopij, hetgeen deze maand resulteerde in het vrijwel geheel ontbreken daarvan.
 
Ik heb mijn uiterste best gedaan om nieuwe bronnen aan te boren, hetgeen echter tot mijn grote spijt voor het eerst in het 12 jarig bestaan van NICC Magazine niet gelukt is.
 
OOK HET JULINUMMER 2021 WIL IK BIJ DEZE VAN DE LIJST SCHRAPPEN OM EERST WEER WAT KOPIJVOORRAAD OP TE BOUWEN. 
 
Hierbij wil ik tevens een beroep doen op alle lezers om, voor zover u dat kunt en wilt, interessante  actuele of tijdloze artikelen op te sporen en deze via een link naar de redactie te sturen:  info@indisch-centrum-denhaag.nl. Of indien mogelijk zelf achter het toetsenbord te kruipen en ons uw pennenvrucht te doen toekomen.
 
Wilt u NICC Magazine financieel ondersteunen? Dat is ook zeer welkom. De gemiddeld productiekosten op jaarbasis bedragen ongeveer € 1300. Deze kosten worden privé gedragen vanuit de enige inkomstenbron van ondergetekende, zijnde mijn AOW, zonder verder enig aanvullend pensioen. Per jaar komt er ca. € 300 aan donaties binnen. Het verschil betekent dus een enorm gat in mijn privé-inkomsten, hetgeen ik weliswaar al vele jaren met liefde draag, maar het zou met een kleine 10.000 abonnees toch eigenlijk niet zo mogen zijn, vindt u niet?
 
Ik heb eind december 2020 een verzoek ingediend bij het Ministerie van VWS voor een financiële bijdrage vanuit de Indische pot in het kader van de genoegdoening van de Backpay-regeling, die aan alle Indische Nederlanders ten goede zou komen via een Indische Pleisterplaats en tal van andere verenigingen en projecten. En wat heb ik nou helemaal nodig.... een paar duizend euro per jaar. Echter na een automatische ontvangstbevestiging van mijn mail is het stil gebleven.  Dat is nu een half jaar geleden.... niets meer vernomen. Geen woord.  Wordt u daarom donateur voor een eenmalige of een geregelde vrijwillige bijdrage.
 
Ons Bankrekeningnummer is:  (BIC: RABONL2U)
 
NL39 RABO 0129 216 836  t.n.v.  N.I.C.C.,   Den Haag  NL.
 
De redactie dankt u bij voorbaat
 
Hans Vogelsang.

 

FilenameBELANGRIJKE MEDEDELING VOOR ALLE LEZERS VAN NICC.pdf
Filesize149.73 kB
Filetypepdf (Mime Type: application/pdf)
Creatorhans
Created On: 07/08/2021 02:25
ViewersEverybody
Maintained byEditor
Hits220 Hits
Last updated on 07/08/2021 02:27
Homepage
CRC Checksum
MD5 Checksum

Mededeling

Nederlands Indisch Cultureel Centrum
(nog) virtueel.....

Bij het lezen van deze website zullen veel mensen denken dat het Nederlands Indisch Cultureel Centrum al een bestaand centrum is. Echter dit centrum moet nog gerealiseerd worden. Door middel van deze website krijgt u wel een goede indruk van hoe het toekomstige centrum eruit zal zien en wat er dan te doen zal zijn.