Details for NICC Magazine Augustus 2021
PropertyValue
NameNICC Magazine Augustus 2021
Description

Beste abonnees,

 

Alsof de Corona crisis en de daarmee gepaard gaande ernstige tekorten aan copij nog niet genoeg was, ben ik in mijn huis gevallen en kon niet meer overeind komen. De volgende dag werd ik gevonden en de situatie bleek zo ernstig dat ik met spoed per ambulance naar het Haagsche Leijenburg ziekenhuis werd vervoerd. Ik ben daar op 12 juli opgenomen. Gelukkig gaat alles nu beter en ga ik op 5 augustus naar een tijdelijke plek in verpleeghuis Nolenshaghe voor een revalidatietraject alvorens ik in mijn eigen vertrouwde woning kan vertoeven. U begrijpt dat hierdoor ook het augustus nummer komt te vervallen. Zodra alles weer volgens het gareel verloopt krijgt u automatisch een nieuw NICC magazine in uw mailbox, dat beloof ik u.

Een hartelijk woord van dank voor die mij inmiddels t.b.v. NCC magazine een financiële bijdrage hebben toebedeeld.

Degene die mij voor NICC magazine een artikel of andere copij hebben toegestuurd verzoek ik vriendelijk om dit mij in de laatste week van augustus OPNIEUW toe te sturen.

Ik ontvang namelijk zo'n 40 tot 50 mails per dag en dit maakt het ondoenlijk om al deze mails vanaf 12 juli tot mijn thuiskomst allemaal na te lopen.

Ik dank u voor uw begrip.

 

Vriendelijk groetend,

Hans Vogelsang

FilenameBELANGRIJKE MEDEDELING VOOR ALLE LEZERS VAN NICC.pdf
Filesize149.73 kB
Filetypepdf (Mime Type: application/pdf)
Creatorhans
Created On: 08/08/2021 00:32
ViewersEverybody
Maintained byEditor
Hits43 Hits
Last updated on 08/08/2021 00:34
Homepage
CRC Checksum
MD5 Checksum

Mededeling

Nederlands Indisch Cultureel Centrum
(nog) virtueel.....

Bij het lezen van deze website zullen veel mensen denken dat het Nederlands Indisch Cultureel Centrum al een bestaand centrum is. Echter dit centrum moet nog gerealiseerd worden. Door middel van deze website krijgt u wel een goede indruk van hoe het toekomstige centrum eruit zal zien en wat er dan te doen zal zijn.